IGS Resources - iPlast Albania

Cilësia që duhet

Me bazë në Elbasan, produktet dhe zgjidhjet tona u ofrojnë komuniteteve në mbarë botën një jetë të sigurt dhe të shëndetshme për brezin e tanishëm dhe të ardhshëm

Aplikimet

INFRASTRUKTURE

Transportimi i ujit të pijshëm, ujërave të zeza, ujit të shiut, gazit dhe kabllove

Ndërtim

Performancë hidraulike optimale falë shtresës së brendshme të lëmuar redukton turbulencat dhe zhurmën

Agrikulturë

Tubat e Agrikultures janë një zgjedhje me kosto efektive dhe miqësore me mjedisin, duke kontribuar në praktikat e qëndrueshme bujqësore.

Produkte me porosi

Në iPlast, ne jemi të specializuar në prodhimin e produkteve plastike me vlerë të lartë estetike dhe funksionale

CERTIFICAZIONI

IGS Resources Environmental Sustainability

Drejt një të ardhmeje më të gjelbër

Në IGS Resources, qëndrueshmëria nuk është vetëm një qëllim; është parimi ynë udhëzues. Ne jemi të përkushtuar të minimizojmë gjurmën tonë mjedisore në çdo hap të operacioneve tona.

TECNOLOGIA E INNOVAZIONE

iPlast ha rafforzato e potenziato le proprie attività produttive con l'integrazione di nuove tecnologie legate ai propri impianti produttivi, oltre ad una meticolosa attività di controllo qualità della materia prima e del prodotto finito.
HDPE PE100

TUBO DELL'ACQUA

VISUALIZZA

HDPE PE100RC

TUB HDPE RC

VISUALIZZA
HDPE

TUB I BRINJËZUAR

VISUALIZZA

PP

TUB PËR SHKARKIM

VISUALIZZA

LABORATOR I CERTIFIKUAR SIPAS
SA 8000:2014

PRODUKTET

KLIENTË & PartnerË

  • Balfin Construction
  • SABIC
  • AlbStar
  • fintrade
it_ITItaliano