IGS Resources - iPlast Albania
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια σε περιοχές της δίκτυα πόσιμου νερού,
γεωργική άρδευση, στάγδην άρδευση και θερμοκήπια.
Διαβάστε περισσότερα
Previous slide
Next slide

Cilësia që duhet

Me bazë në Elbasan, produktet dhe zgjidhjet tona u ofrojnë komuniteteve në mbarë botën një jetë të sigurt dhe të shëndetshme për brezin e tanishëm dhe të ardhshëm

Aplikimet

INFRASTRUKTURE

Transportimi i ujit të pijshëm, ujërave të zeza, ujit të shiut, gazit dhe kabllove

Ndërtim

Performancë hidraulike optimale falë shtresës së brendshme të lëmuar redukton turbulencat dhe zhurmën

Agrikulturë

Tubat e Agrikultures janë një zgjedhje me kosto efektive dhe miqësore me mjedisin, duke kontribuar në praktikat e qëndrueshme bujqësore.

Produkte me porosi

Në iPlast, ne jemi të specializuar në prodhimin e produkteve plastike me vlerë të lartë estetike dhe funksionale

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

IGS Resources Environmental Sustainability

Drejt një të ardhmeje më të gjelbër

Në IGS Resources, qëndrueshmëria nuk është vetëm një qëllim; është parimi ynë udhëzues. Ne jemi të përkushtuar të minimizojmë gjurmën tonë mjedisore në çdo hap të operacioneve tona.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

iPlast ενίσχυσε και ενίσχυσε τις παραγωγικές της δραστηριότητες με την ενσωμάτωση νέας τεχνολογίας που σχετίζεται με τις μονάδες παραγωγής της, καθώς και με σχολαστική δραστηριότητα ποιοτικού ελέγχου στην πρώτη ύλη και στο τελικό προϊόν.
HDPE PE100

ΥΔΡΟΣΩΛΗΝΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

LABORATOR I CERTIFIKUAR SIPAS
SA 8000:2014

PRODUKTET

KLIENTË & PartnerË

  • SABIC
  • fintrade
  • Balfin Construction
  • AlbStar
elΕλληνικά