L’Azienda

FABRIKA E PLASTIKËS

iPLAST ALBANIA: INOVACIONI, EKSPERIENCA DHE PASIONI

IGS Resources Shpk vjen me brandin e saj “iPlast“, një kompani e certifikuar në prodhimin e Tubi in plastica HDPE e Tubi Corrugati, nel comune di Elbasan. 
La nostra azienda produce Tubo per acqua potabile da Ø20 a Ø315 con pressione fino a 32 bar e tubo corrugato per acque reflue da Ø90 a Ø315, Ø90 deri ne Ø1000, SN4 e SN8.
IGS (iPlast) synon të bëhet një lider në sektorin e prodhimit të plastikës dhe ka marrë pjesë në projekte shumë të rëndësishme dhe të shquara dhe si synim kryesor ka rritjen e besimit në mallrat shqiptare  dhe kontributin e tij në ekonominë e vendit tonë.
IGS (iPlast), vazhdon investimet e saj me synimin për të promovuar produktin dhe cilësinë e shërbimit që ofron për klientët e saj, duke siguruar shërbim më të shpejtë dhe dinamik, duke e bërë prodhimin në rajone të ndryshme  të vendit tonë afër tregut dhe duke krijuar punësim për njerëzit e vendit tonë.

LA NOSTRA VISIONE

Stabilire lo standard ed essere riconosciuto a livello nazionale come il principale produttore di tubi in plastica

LA NOSTRA MISSIONE

Miriamo all'eccellenza nella fornitura di prodotti e servizi di alta qualità e nel perseguire la finezza operativa in tutti i processi aziendali.

Opuscolo

Ricambio Annuale
0 mln
Prodotti
0

  Brochure Aziendale

  Tubo Acqua HDPE PE100

  Tubo Corrugato

  Raccordi