Tub HDPE per Gaz Natyror

Σωλήνας HDPE για Φυσικό Αέριο

IGS Resources (iPlast) ofron një gamë të plotë tubacionesh të prodhuar në Polietilen me densitet të mesëm (PE-80) dhe (PE-100) në ngjyrë të Verdhë; për aplikime të transportit të gazit me presion të ulët

Avantazhet e Tubit PE janë të shumta në Industrinë e Gazit:

Rezistenca dhe Pesha e lehtë e polietilenit (PE) shtojnë zgjidhjet me kosto efektive dhe të besueshme që kërkohen për Sistemet e Shpërndarjes së Gazit. Tuba gazi polietileni iPlast janë në dispozicion nga 20 mm deri në 315 mm O.D. Këto mund të jenë ose në gjatësi të drejtë prej 6 M / 12 M (mbi 110 mm) ose mbështjellje prej 50, 100 M deri në 110 mm.

Përfitimet:

  • Rezistent ndaj korrozionit: Rezistent ndaj lëndëve kimike dhe korrozionit kimik të elektroneve

  • Rezistencë e ulët e rrjedhës: Mure të brendshme të lëmuara dhe fërkim i ulët

  •  Fleksibilitet i lartë: Mund të mblidhet në spirale

  • Instalim i lehtë: I lehtë gjatë instalimit

  • Jetëgjatësi: Jetëgjatësi për më shumë se 50 vjet nën përdorimin e duhur

  • Disponueshmëria e nyjeve të ndryshme: nyje me shkrirje fundore, bashkim elektro fusion dhe nyje tranzicioni

  • E Riciklueshme dhe miqësore me mjedisin

Aplikimet

Tubi i Gazit PE është i përshtatshëm për transportin e gazit në temperatura midis -20℃ dhe 40℃, dhe Presioni Maksimal i punës afatgjatë nuk është më shumë se 0.7MPa.

Tubacioni i Gazit polietilen iPlast është i përshtatshëm për rrjetin e shpërndarjes së gazit si për konsum shtëpiak ashtu edhe për atë industrial.

Tub gazi PE100 iPlast

Tubat iPlast HDPE për mbrojtjen e kabllove prodhohen në të gjitha diametrat si tubi HDPE për ujë, megjithatë, meqenëse nevoja për diametra kaq të mëdhenj është jashtëzakonisht e rrallë, produktet standarde konsiderohen të jenë diametrat e mëposhtëm:

Ø 20 mm, Ø 25 mm, Ø 32 mm , Ø 40 mm, Ø 50 mm, Ø 63 mm, Ø 75 mm, Ø 90 mm dhe Ø 110 mm me gjatësi 6 m (produkt në shufra) ose 50 m, 100 m ose 200 m, në varësi të diametrit.

Në rast se keni nevojë për diametra më të mëdhenj se sa më sipër, ju lutemi kontaktoni departamentin tonë të shitjeve.

Tubat iPlat HDPE për mbrojtjen e kabllove janë prej polietileni PE 80 ose PE 100 në varësi të kërkesave të klientit. Tubat janë projektuar për të mbrojtur kabllot në instalimet nëntokësore ose instalimet brenda ndërtesës.

Tubi është rezistent ndaj ndikimit të ujit, përbërësve të betonit dhe materialeve të tjera ndërtimore, korrozionit dhe ndikimeve të tjera të jashtme. Rezistenca kimike lejon instalimin e polietilenit dhe në tokë të kripur dhe kimikisht agresive. Tubat janë izolues elektrik dhe nuk kontribuojnë në përhapjen e zjarrit.

Keni një projekt?

Na Kontaktoni

+355 68 602 0276

në dispozicion nga ora 08:00 – 17:00 (GMT+2)

Adresa: Zona Kadastarale Nr.3965, ish-Kombinati Metalurgjik, Elbasan

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ [email protected]