IGS Resources - iPlast Albania

iCOR - SISTEMET E UJËRAVE TË ZEZA GRAVITACIONALE

Sistemi i tubacioneve me kreshta të zbrazëtaiCOR - TUB I BRINJËZUAR

Tub Korrugato iCorr
Tub Korrugato iCorr

Tubi iCOR, me murin e brendshëm të lëmuar dhe pjesën e jashtme të valëzuar, ofron forcë të jashtëzakonshme. I ndërtuar duke përdorur polietilenin me densitet të lartë (HDPE) specifik për aplikimin, në përputhje me standartin EN 13476, tubi i valëzuar iCOR siguron gjithashtu rezistencë superiore ndaj korrozionit dhe gërryerjes.

90 - 1000 OD

DIAMETER

6 - 13.5 m

GJATËSI

0.55 - 6.5 mm

WALL THICKNESS

SN4, SN 8, SN 10, SN 12, SN16

ngurtësia RRETHORE

SERIA E TUBIT

Tub Korrugato iCorr

iCOR - SN4

Tub Korrugato iCorr

iCORMAX - SN8

Tub Korrugato iCorr

iCORMAX+ - SN10

Tub Korrugato iCorr

iCOREXTREME - SN12

Tub Korrugato iCorr

iCORTITAN - SN16

The main advantages of the product

  • Ngurtësia e unazës SN4 deri në SN16 kN/m2
  • Dimensionet OD 90 – OD 1000
  • Plotëson kërkesat për forcën minimale të murit bazë e5
  • Jetëgjatësia 50+ vite
  • Rezistencë e lartë kimike (pH 2 deri në pH 12)
  • Gama e temperaturës së funksionimit: -20 °C deri +90 °C
  • Fortësi e lartë dhe rezistencë ndaj goditjeve
  • Rezistencë e lartë ndaj gërryerjes

Tub i valëzuar me një mur bazë të përforcuar prej polietileni- HDPE (polietileni me një modul të forcës së lartë sipas  EN 13476 nga DN 90 – 1000 mm, klasa e forcës SN4, SN 8, SN10, SN 12 dhe SN 16 kN/m2.

E zhvilluar posaçërisht për kullimin e strukturave të trafikut me kërkesë për një rezistencë minimale të murit bazë prej e5 – 0.55 mm. Gjithashtu plotëson të gjitha kërkesat dhe standardet për sistemet e ujërave të zeza.

Shtrengimi

Të gjitha sistemet iPlast plotësojnë kërkesat për ngushtësi sipas EN 1610. Duke përdorur unaza të veçanta mbyllëse, gabimet eliminohen gjatë instalimit. Unaza mbyllëse asimetrike vendoset midis brinjëve, gjë që e bën atë të siguruar në mënyrë të përkryer ndaj zhvendosjes. Falë prerjes së tij të veçantë, siguron mbyllje të besueshme të sistemit të tubacioneve si kundër rrjedhjeve ashtu edhe kundër hyrjes së substancave të huaja.

Trashësi Muri

Sistemi iCOR ka një trashësi të garantuar të murit prej të paktën 0.55 mm midis brinjëve. Ky sistem ofron rezistencë më të lartë ndaj dëmtimit (thyerje, shpim) falë optimizimit të trashësisë së murit.

Për më tepër, përmirësimi i rezistencës ndaj gërryerjes, i cili lejon një shpejtësi të lartë të ujit që përmban grimca gërryese (deri në 10 m/s). Ky sistem ofron gjithashtu besueshmëri të shtuar të tubave edhe në kushte të vështira.

Hidraulika

Potenciali hidraulik është 20% më i lartë në krahasim me tubacionet konvencionale me mure të lëmuara për shkak të diametrit aktual të përdorshëm të tubit.

Vrazhdësia e mureve sk ≥0,007 mm rrit performancën e sistemeve tona të tubacioneve.

– Rezistenca shumë e lartë ndaj gërryerjes lejon shpejtësinë e ujit deri në 12 m/s dhe përmbajtje të lartë gërryese
 
– besueshmëri e lartë dhe siguri operative e tubave
 
– rezistenca shumë e lartë ndaj dëmtimit (thyerje, shpim) është për shkak të trashësisë më të lartë të murit
 
– rezistencë e lartë ndaj stresit dinamik gjatë funksionimit
 
– ka një trashësi të garantuar të murit nën brinjë prej të paktën 0.55 mm.
 
– tuba me mur e5 DN 90 – DN 1000 me ngurtësi rrethore SN 4 deri SN 16

Download

Tub Korrugato iCorr

Catalog

Tub Korrugato iCorr

Certifications

Tub Korrugato iCorr

Supervision Protocol

Tub Korrugato iCorr

Declaration of Conformity

We give priority to quality materials. Embracing nature is our ethos.

Made of clear plastic

Resistant to heat and chemicals

Thick walls even in folds

Complex systems

Made in Albania

Practical storage and transport

Excellent flexibility and durability

Continuous development program

Play Video

Based in Elbasan

Produktet iCOR

Tubi i valëzuar / brinjëzuar / korrugato me dy mure nga polietileni me densitet të lartë (HDPE) iCOR është një lloj tubi me një mur të brendshëm të lëmuar dhe strukturë të murit të jashtëm në formë unaze. Është një produkt miqësor me mjedisin që kombinon rezistencën ndaj korrozionit të plastikës me qëndrueshmërinë e çelikut. Ka kapacitet të fortë mbajtës presioni, është i lehtë, i thjeshtë për t’u instaluar, i sigurt dhe i besueshëm, ka performancë të mirë vulosjeje dhe ka rezistencë të lartë ndaj korrozionit.

Mund të përdoret gjerësisht në kullimin dhe ujërat e zeza komunale; projekte të ndryshme për furnizimin dhe ujitjen e ujit industrial dhe bujqësor; projektet rrugore: si hekurudha, autostrada, stadiume etj.

Një nga arsyet kryesore pse shumë firma zgjedhin tuba të valëzuar me dy mure HDPE është për shkak të qëndrueshmërisë së tyre. Pas shtrimit, këta tuba të valëzuar me dy mure HDPE mund të mbajnë peshë më të madhe se tubat e zakonshëm. Shumë ekspertë i përdorin këto tuba për shkak të mirëdashjes së tyre mjedisore.

Për më tepër, këta tuba japin të gjitha vetitë e duhura dhe sigurinë thelbësore. Vetitë anti-korrozive të tubave e rrisin vlerën e tyre edhe më shumë.

Nëse po shqyrtoni një projekt ndërtimi, diskutimi dhe specifikat e mëposhtme në lidhje me aplikimet e tubave të valëzuar me dy mure HDPE do t’ju emocionojnë. Po, tubacionet e valëzuara me dy mure HDPE të krijuara nga iPlast plotësojnë nevojat dhe pritshmëritë tuaja. Tubat mund të blihen nga iPlast me një çmim të arsyeshëm me një periudhë garancie.

Udhëzimet e mësipërme ju japin një mendim të qartë për përdorimin e tubit të valëzuar me dy mure HDPE në projektet tuaja. Shumë ekspertë po i rekomandojnë këto tuba për projekte të ndryshme.

en_USEnglish