Çfarë është Tubi Korrugato HDPE?

Tubat e kanalizimeve të Korrugato / Brinjëzuar me polietilen me densitet të lartë (HDPE) janë të përshtatshme për kanalizime dhe kullime me gravitet dhe presion të ulët, si ujërat e zeza, kanalizimet dhe menaxhimin e ujërave për përdorim komunal dhe industrial. 

Muri i brendshëm i lëmuar i tubave të kanalizimeve të valëzuara HDPE siguron efikasitet të lartë. Muri i jashtëm i valëzuar krijon ngurtësi të lartë të unazës duke ruajtur peshën e lehtë për transport dhe instalim të lehtë. Manikota dhe unaza e gomës sigurojnë bashkim mbyllës të papërshkueshëm nga uji për sistemet e Tubacioneve të Kanalizimeve Korrugato HDPE.

Sistemi i tubacioneve të kanalizimeve Korrugato HDPE, iPlast, janë në përputhje me DIN16961.

Tubat dhe aksesorët e Tubave Korrugato HDPE, iPlast, janë të disponueshme në madhësi nga 90 mm deri në 1000 mm DN, SN4 dhe SN8.

Tub Korrugato Φ200 SN4

CORRUGATED PIPE

Tuba Korrugato iPipe kanë performancë të lartë të rrjedhës, rezistencë ndaj ngarkesës së jashtme dhe rezistencë kimike,
Mirëmbajtje e lehtë; shërben me cilësi të lartë për shumë vite

Përdoret në: 

  • Linjat e ujërave të zeza
  • Në linjat e largimit të ujërave të ndotura urbane dhe shtëpiake 

Want to get more information about this product?

Contact one of our experts.