IGS Resources - iPlast Albania
RACCORDS
Nos produits peuvent être utilisés en toute sécurité dans les zones de les réseaux d'eau potable,
l'irrigation agricole, l'irrigation goutte à goutte et les serres.
Lire la suite
Diapositive précédente
Diapositive suivante

Cilësia që duhet

Me bazë në Elbasan, produktet dhe zgjidhjet tona u ofrojnë komuniteteve në mbarë botën një jetë të sigurt dhe të shëndetshme për brezin e tanishëm dhe të ardhshëm

Aplikimet

INFRASTRUKTURE

Transportimi i ujit të pijshëm, ujërave të zeza, ujit të shiut, gazit dhe kabllove

Ndërtim

Performancë hidraulike optimale falë shtresës së brendshme të lëmuar redukton turbulencat dhe zhurmën

Agrikulturë

Tubat e Agrikultures janë një zgjedhje me kosto efektive dhe miqësore me mjedisin, duke kontribuar në praktikat e qëndrueshme bujqësore.

Produkte me porosi

Në iPlast, ne jemi të specializuar në prodhimin e produkteve plastike me vlerë të lartë estetike dhe funksionale

CERTIFICATIONS

IGS Resources Environmental Sustainability

Drejt një të ardhmeje më të gjelbër

Në IGS Resources, qëndrueshmëria nuk është vetëm një qëllim; është parimi ynë udhëzues. Ne jemi të përkushtuar të minimizojmë gjurmën tonë mjedisore në çdo hap të operacioneve tona.

TECHNOLOGIE ET INNOVATION

iPlast a renforcé et amélioré ses activités de production avec l'intégration de nouvelles technologies liées à ses usines de production, ainsi qu'une activité de contrôle qualité méticuleuse de la matière première et du produit fini.
Conduite d'eau PEHD PE100

CONDUITE D'EAU

LIRE LA SUITE

HDPE PE100RC

TUB HDPE RC

LIRE LA SUITE
PEHD

TUB I BRINJËZUAR

LIRE LA SUITE

PP

TUB PËR SHKARKIM

LIRE LA SUITE

LABORATOR I CERTIFIKUAR SIPAS
SA 8000:2014

PRODUKTET

KLIENTË & PartnerË

  • AlbStar
  • Balfin Construction
  • fintrade
  • SABIC
fr_FRFrançais