IGS Resources - iPlast Albania

Uji i pastër është jetike për jetën. Sigurohuni për të garantuar një furnizim të shëndetshëm

Tubacione moderne me presion për shpërndarjen e linjave të ujit dhe kanalizimeve.


HDPE PE100-RC

iPlast HDPE PE100-RC
iPlast HDPE PE100-RC

Tub me një shtresë, homogjen në gjithë trupin, i bërë nga materiali i zi PE100-RC. Tubacioni është i destinuar për shtrimin në dhera dhe gjithashtu të vendoset në tokë gurore me kusht që të jetë i mbuluar me dherë të klasit R5, R6, F, S, G. Tubi e përmbush funksionin e tij me dëmtime të trashësisë së murit deri në maksimum 10%. Materiali PE100-RC garanton saldim ballor me materialet PE80 dhe PE100 dhe elektro-bashkues.

Seritë e disponueshme të presionit: SDR26 / PN6, SDR17 / PN10, SDR11 / PN16, SDR9 / PN20, SDR7.4 / PN25, SDR 6 / PN32.

20 - 315 DN

DIAMETER

1.8 - 43.1 mm

TRASHËSIA E MURIT

0.18 - 42.7 kg/m

PESHA

Avantazhet kryesore të produktit

  • Fortësi e lartë e tubave
  • Fleksibilitet i jashtëzakonshëm për formimin e përkuljes
  • Saldim i lehtë me elektro bashkues ose saldim ballor
  • Të shëndetshëm
  • Mbrojtje gjithëpërfshirëse kundër dëmtimit, instalim i lehtë dhe fleksibël ​
  • Mundësia e shtrimit pa kanal, jetëgjatësia e garantuar
  • Mundësia e shtrimit pa shtrat me rërë

Tub me një shtresë, homogjen në gjithë trupin, i bërë nga materiali i zi PE100-RC. Tubacioni është i destinuar për shtrimin në dhera dhe gjithashtu të vendoset në tokë gurore me kusht që të jetë i mbuluar me dherë të klasit R5, R6, F, S, G. Tubi e përmbush funksionin e tij me dëmtime të trashësisë së murit deri në maksimum. 10%. Materiali PE100-RC garanton saldim me materialet PE80 dhe PE100 ballore dhe elektro-bashkues.

Tubat HDPE janë jashtëzakonisht fleksibël, kështu që ato përballojnë mbingarkesat afatshkurtra dhe ngarkesat dinamike shumë më mirë se tubat e ngurtë. Ato janë shumë rezistente ndaj vendosjes së dheut dhe sizmicitetit teknik. Zgjerimi i lartë termik (rreth 10-15 herë më i lartë se ai i metaleve të zakonshëm) është i dobishëm në disa aplikime.

Materialet plastike aktualisht konsiderohen shumë miqësore me mjedisin për drejtimin e shumicës së shërbimeve. Teknologjia për prodhimin e tubave dhe montimeve kursen mjedisin në lidhje me temperaturat e ulëta të prodhimit, por edhe për riciklimin e saj pothuajse 100% të mbetjeve të prodhimit. Kur përdoren, ato sillen në mënyrë strikte ekologjike (janë rezistente ndaj rrjedhjeve, kanë një funksionim pa probleme dhe një jetë të gjatë shërbimi). Ata nuk lëshojnë asnjë lëndë agresive në mjedis (ujë, tokë, ajër). Riciklimi i plastikës së klasifikuar dhe të ndotur është me efikasitet energjetik (ngrohja e materialit nuk është e nevojshme), dhe në këtë mënyrë ato rrisin edhe më shumë përfitimin ekologjik. Plastika e pakontrolluar ose e ndotur mund të jetë gjithashtu një burim i vlefshëm energjie.

Polietileni nuk paraqet ndonjë rrezik për shëndetin. Gjatë prodhimit, aditivët e dëmshëm për shëndetin përjashtohen. Gjatë djegies, tymi prodhohet në të njëjtën mënyrë si kur digjet një qiri parafine, por ato përmbajnë më pak substanca të dëmshme sesa kur digjen p.sh. cigare, qymyr, dru ose letër. Tymrat përmbajnë (si kur çdo material digjet) dioksid karboni ose monoksid karboni

Tubat HDPE janë më të përshtatshme për transportimin e substancave që nuk shqetësojnë materialin e tubave.

Mund të përdoret me një pH midis 2 dhe 12, d.m.th. uji mund të tregojë gjithashtu një reagim fort acid ose fort alkalik. Prandaj, tubat mund të përdoren për një gamë të gjerë të lëngjeve të reagimit në industri të ndryshme. Tubat e plastikës nuk ndryshken, janë të paprekur ndaj biokorozionit edhe pa trajtim të veçantë sipërfaqësor, nuk janë ushqim për brejtësit!

Ata u rezistojnë dezinfektuesve të zakonshëm në përqendrimet dhe kohëzgjatjet e veprimit që përdoren zakonisht për dezinfektimin e shpërndarjes së ujit të pijshëm (përdorimi afatgjatë i tubacioneve për transportin e tyre nuk merret parasysh). Ato gjithashtu i referohen ndikimit të përbërësve të zakonshëm të tokës, duke përfshirë plehrat artificiale.

Polietileni nuk i reziston ekspozimit afatgjatë ndaj kimikateve organike (p.sh. toluen, benzen) dhe shumë produkte të tjera të naftës. Kur transportoni produkte me një përqindje të lartë të produkteve të naftës, jetëgjatësia e shërbimit të tubacionit për shkak të këtyre kimikateve mund të zvogëlohet në mënyrë më të konsiderueshme sesa specifikohet nga standardet ose siç tregohet në këtë katalog. Jetëgjatësia gjithashtu mund të ulet për shkak të rritjes së temperaturës. Gjithashtu, substancat kimike të përziera mund të jenë më agresive se substancat e papërziera.

Kompania IGS Resources garanton vazhdimisht cilësinë e lartë të produkteve të saj dhe i kushton rreptësisht vëmendje ekologjisë. Ai është në përputhje me rregulloret e përcaktuara me ligj për shpërndarjen, faturimin e produkteve dhe mallrave të blera. Sistemet e tubave plastikë PE100 janë në përputhje me EN12201-2 për parametrat teknikë të produkteve, i cili përcakton kërkesat teknike.

OuterSDR 26SDR 21SDR 17SDR 13.6SDR 11SDR 9SDR 7.4
DiameterPN6PN8PN10PN12.5PN16PN20PN25
(DN)S/mmKg/mS/mmKg/mS/mmKg/mS/mmKg/mS/mmKg/mS/mmKg/mS/mmKg/m
2020.1122.30.13330.154
2520.1522.30.17130.223.50.24
3220.1872.40.23230.2723.60.3274.40.386
4020.2392.40.29530.3563.70.434.50.5095.50.6
5020.3142.40.35930.4533.70.554.60.6665.60.7886.90.936
632.50.49430.5653.80.724.70.8735.81.057.11.268.61.47
752.90.6753.60.84.51.025.61.246.81.478.41.7610.32.09
903.50.9784.31.165.41.466.71.778.22.1210.12.5412.33
1104.21.435.31.746.62.178.12.62103.1412.33.7815.14.49
1254.81.8462.27.42.769.23.3711.44.08144.8717.15.77
1405.42.326.72.88.33.4610.34.2212.75.0815.76.1119.27.25
1606.23.047.73.689.54.5211.85.514.66.6717.97.9621.99.44
1806.93.798.64.6310.75.7113.36.9816.48.4220.110.124.611.9
2007.74.79.65.7311.97.0514.78.5618.210.422.412.427.414.8
2258.65.8910.87.2613.48.9316.610.920.513.125.215.830.818.6
2509.67.311.98.914.81118.413.422.716.227.919.434.223
28010.79.113.411.2216.613.720.616.825.420.331.324.338.328.9
31512.111.61514.1318.717.423.221.228.625.635.230.843.136.5

Shkarko

Tub Uji HDPE PE100

Katalogu

Tub Uji HDPE PE100

Certifikatat

Tub Uji HDPE PE100

Prokolli i Mbikëqyrjes

Tub Uji HDPE PE100

Deklarata e Konformitetit

IGS Resources operon një program të zhvillimit të vazhdueshëm të produktit dhe për këtë arsye rezervon të drejtën të ndryshojë ose plotësojë specifikimet e produkteve të saj pa paralajmërim.

Të gjitha informacionet në faqen e internetit ofrohen me mirëbesim dhe besohet se janë të sakta në kohën e publikimit.

Megjithatë, asnjë përgjegjësi nuk mund të pranohet për ndonjë gabim, lëshim ose supozim të pasaktë.

Ne i japim përparësi materialeve cilësore. Përqafimi i natyrës është morali ynë.

Prodhuar nga plastika e pastër

Rezistent ndaj nxehtësisë dhe kimikateve

Mure të trasha edhe në palosje

Sisteme komplekse

Prodhuar në Shqipëri

Magazinim dhe transport praktik

Fleksibilitet dhe qëndrueshmëri e shkëlqyer

Program zhvillimi i vazhdueshëm

Play Video

Me qendër në Elbasan

Produktet PE100-RC

sqShqip