Tub Korrugato për Mbrojtjen e Kabullit

Tub Elektrik i Brinjëzuar
për Mbrojtjen e Kabullit

Tubi Elektrik i Brinjëzuar / Korrugato   është një Tub Mbrojtës i Kabllove me dy mure, i prodhuar nga polietileni me qëndrueshmëri dhe fleksibilitet të lartë.

Mund të përdoret për aplikime pa kanal dhe ofrohet në gjatësi mbështjellëse prej 25m ose 50m për bashkim të reduktuar. Me një sipërfaqe të lëmuar dhe një koeficient të ulët të fërkimit për lehtësinë e kalimit  të kabllove

Ka një Spango të vendosur në fabrikë gjatë prodhimit dhe është i disponueshëm në madhësi: Φ90, Φ110 dhe Φ125.

Aplikimet

Ky lloj Tubi përdoret gjatë ndërtimit të vendbanimeve dhe ndërtesave rezidenciale ose industriale dhe ndërtimin e objekteve të infrastrukturës për mbrojtjen të llojeve të ndryshme të kabllove si:

 • Elektrik
 • Internet (LAN/Fiber)
 • Kabuj të Ndryshëm

Përfitimet

 • Material rezistent ndaj kimikateve ndaj mjediseve agresive;
 • Top i Gjatë Spiral për bashkim të reduktuar
 • Spango i instaluar në fabrikë
 • E Lehtë dhe e Fortë
 • Mund të përdoret për aplikime pa kanal
 • Mur i jashtëm i valëzuar (rezistencë e lartë në tërheqje), Muri i brëndshëm – i lëmuar (tërheqje e lehtë e kabllove);
 • Temperatura (-40 deri + 90 °C);
 • Mbrojtje nga lagështia
Tub Elektrik Korrugato 110mm
Dimensioni ID Toleranca OD Toleranca Ngjyra M/TOP
90 75.00 + 0.25 90.00 + 2.00 E Zeze 50/100
110 94.00 + 0.25 110.00 + 2.00 E Zeze 50/100
125 108.00 + 0.3 125.00 +3.00 E Zeze 50
160 138.00 + 0.3 160.00 + 3.00 E Zeze 25

Ngjyra standard është e Zeze. Mund të prodhohet sipas kërkesës.

Tubi i Valëzuar / Korrugato me dy mure është i destinuar për mbrojtjen e kabllove të energjisë, gjithashtu linjat e komunikimit të informacionit dhe sinjalit (përfshirë fibrat optike) kundër dëmtimeve mekanike dhe sulmeve mjedisore. Tubi Elektrik me dy mure iPlast është modern dhe zgjidhja më efektive kur ndërtohen sisteme kabllosh, sisteme komunikimi për distanca të gjata dhe lokale.

Po shfaqet përfundimi i vetëm

Keni një projekt?

Na Kontaktoni

+355 68 602 0276

në dispozicion nga ora 08:00 – 17:00 (GMT+2)

Adresa: Zona Kadastarale Nr.3965, ish-Kombinati Metalurgjik, Elbasan