Formimi i pjesëve plastike me injektim dhe montimi i komponentëve

Në iPlast, ne jemi të specializuar në prodhimin e produkteve plastike me vlerë të lartë estetike dhe funksionale.

Si partner, ne veprojmë si kontraktor kryesor duke ofruar një paketë të plotë duke përfshirë mbështetjen e projektimit, prodhimin e kallëpeve me injeksion, formimin me injeksion, raportet metrologjike, trajtimet estetike të sipërfaqes, montimin e komponentëve, kontrollin e cilësisë dhe paketimin.

Produkte Plastike
Produkte Plastike

Prodhimi me kontratë është aftësia e prodhimit të produkteve origjinale (OEM) për të marrë dhe blerë materialet dhe pjesët e nevojshme, për të formuar dhe montuar përbërësit plastikë dhe për të paketuar dhe dërguar montimin ose produktin e përfunduar. OEM-të punojnë me prodhuesit (iPlast) për të përfunduar projektet e tyre, gjë që më pas lejon OEM të fokusohet më shumë në strategjinë, shitjet dhe kompetencat e tjera thelbësore në mënyrë që ata të mund të zgjerojnë biznesin e tyre.

Në punën me OEM, iPlast aplikon një proces prodhimi të integruar, të efektshëm dhe me kosto efektive për të përfunduar montimet përmes produkteve të gatshme dhe përfshin zgjidhje me vlerë të shtuar që e bëjnë punën e klientëve edhe më të lehtë.

Një Dëshmi Klienti

Si funksionon prodhimi me kontratë?

Sistemet MRP

Materialet dhe produktet e tjera të nevojshme janë marrë për të ndihmuar në sigurimin e pjesëve me cilësi të lartë dhe me çmime konkuruese.

Prodhimi - Formimi me Injeksion

Pasi të jenë miratuar dizajni, materialet dhe afatet kohore, mund të fillojë prodhimi i pjesëve.

Paketimi

Komponentët e përfunduar paketohen dhe përgatiten për transport.

Le të diskutojmë nevojat tuaja të prodhimit me kontratë.

Keni një produkt për të bërë?​

Na Kontaktoni

+355 68 602 0276

në dispozicion nga ora 08:00 – 17:00 (GMT+2)

Adresa: Zona Kadastarale Nr.3965, ish-Kombinati Metalurgjik, Elbasan