TUB UJI
HDPE PE100

Tubat e ujit HDPE prodhohen nga polietileni origjinal me densitet të lartë PE 80 dhe PE 100. Klasifikimi MRS është MRS = 8Mpa,
përkatësisht MRS = 10Mpa, që do të thotë se tubi do të përballojë të njëjtin presion 50 vjet më pas.

Ky tub është i përshtatshëm për ujin e pijshëm, sistemet e ujitjes dhe rrjetin e zjarrfikësve.

Përdoret në: Kopshtari ― Shpërndarjen e ujit, Impiantet e vaditjes, Impiantet e shuarjes së zjarrit

Karakteristikat dhe Përfitimet

Forca e lartë e tubave PE siguron rezistencë ndaj ashpërsisë së kushteve të vendosjes së tubave.

PE siguron një nivel të lartë rezistence ndaj efekteve të dëmtimit të jashtëm, veçanërisht i rëndësishëm për plasjen e tubit dhe aty ku ka gjasa për një dëmtim të tillë.

Tubat iPlast PE kanë rezistencë të lartë ndaj gërryerjes duke siguruar jetëgjatësi ndaj llumit gërryes. Në shumicën e aplikimeve, PE i kalon materialet e tjera të tubave, si çeliku i butë dhe çeliku i veshur me gomë.

Rezistenca e jashtëzakonshme ndaj një game të gjerë reagentësh kimikë lejon përdorimin e sistemeve PE në aplikime të tilla si tubacionet e mbetjeve dhe aplikimet e trajtimit kimik të përdorur në operacionet e minierave.

Tubat PE stabilizohen kundër degradimit të dritës ultravjollcë (UV) me përfshirjen e karbonit të zi në lëndën e parë. Prandaj, tubat PE të zinj janë të përshtatshëm për instalime ku tubat janë të ekspozuar ndaj rrezet e diellit direkte.

Tubat PE janë fleksibël dhe mund të lakohen gjatë instalimit. Kjo elasticitet dhe fleksibilitet i qenësishëm i lejon tubit të përballojë streset e shkaktuara nga lëvizja e tokës. Kjo i bën tubat veçanërisht të dobishëm në zonat e prirura nga tërmeti.

Tubat PE janë të lehta për t'u instaluar me peshën e tyre të lehtë dhe gjatësinë e madhe. Tubat me mbështjellje polietileni përdoren gjerësisht në aplikime të tilla si sistemet e ujitjes, komunikimet, gazi dhe rrjetet e ujit.

Tubat PE kanë faktorë më të ulët të fërkimit në krahasim me materialet jo-plastike si veshjet me çimento dhe çimento të përforcuar me fibra. Karakteristikat e energjisë sipërfaqësore të PE sigurojnë rezistencë ndaj grumbullimit të materialit.

Tubat PE janë shumë rezistent ndaj korrozionit dhe nuk kërkojnë asnjë veshje mbrojtëse ose sisteme të tjera mbrojtëse nga korrozioni.

DIMENSIONET

Po shfaqen 1–8 nga 10 përfundime gjithsej

Dëshironi të merrni më shumë informacion rreth këtij produkti?

Kontaktoni një nga ekspertët tanë.